Helen Doron se vraća u učionice

Helen Doron English centri poduzimaju sve sigurnosne mjere, a svi učenici su jako uzbuđeni što će se napokon moći vidjeti i učiti zajedno.
Sci-Tech / Obrazovanje | 02. 06. 2020. u 10:20 Helen Doron Mostar

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Helen Doron English centru Mostar je s prestankom redovne nastave počela online nastava koju su učenici pohađali više od dva mjeseca. Online nastava se održavala putem ZOOM aplikacije, profesorice su sa svim potrebnim materijalima bile u interakciji s učenicima koji su ih pratili putem tableta, mobitela ili laptopa iz svojih domova. Helen Doron franšiza ništa ne prepušta slučaju i sve profesorice su dobile posebne upute za online sate, kako bi nastavni sadržaj prilagodili novoj situaciji, a nastava i dalje ostala zanimljiva učenicima. Uz online nastavu, svi Helen Doron učenici i dalje su imali pristup svim online sadržajima, video i audio materijalima, aplikacijama i igricama koji su dio redovnog HD programa.

S izlaskom iz korona krize, nastava ide dalje u Helen Doron English centrima u 38 zemalja diljem svijeta. Iako je HELENDORON@HOME bilo sjajno privremeno rješenje, profesorice, profesori i učenici se jedva čekaju vratiti svojim normalnim rutinama, što uključuje i učenje u učionici sa prijateljima. Helen Doron English Mostar otvara vrata svojim učenicima 04.06.2020. i sati se nastavljaju bez prekida.

Helen Doron English centri poduzimaju sve sigurnosne mjere, a svi učenici su jako uzbuđeni što će se napokon moći vidjeti i učiti zajedno. Sigurni smo da radost ponovnog susreta neće umanjiti ni nekoliko novih pravila koja su tu zbog sigurnosti učenika ali i djelatnika škole.

Helen Doron učenici iz različitih krajeva svijeta sudjelovali su u istraživanju vezanom za učenje u vrijeme korone. Većina učenika je uzivala u online nastavi ali ipak im je nedostajala komunikacija s drugim učenicima u učionicama. Tim stručnjaka iz područja pedagogije koji djeluje pri Helen Doron English grupaciji naglašava važnost međuljudskog kontakta prilikom učenja u učionici, te podsjeća kako ništa ne može u potpunosti zamijeniti iskustvo učionice i učenja "uživo". Iako se preko 2000 Helen Doron profesora i profesorica uspješno i brzo prilagodilo online učenju, većina njih je sretna što mogu izaći iz svojih domova i predavati u školama onako kako su to navikli.

Helen Doron English Mostar možete pratiti putem Facebooka, a ukoliko želite da i vaše dijete bude dio Helen Doron obitelji prijavite se za ogledne sate u kolovozu i upustite se u najzabavniju avanturu učenja Engleskog jezika.

Kopirati
Drag cursor here to close