Poziv

Great Minds Meeting u Mostaru

Poziv na jednodnevni samit “Great Minds Meeting”
Sci-Tech / Obrazovanje | 24. 06. 2019. u 13:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovim pozivom vas želimo obavijestiti o događaju koji organizira naša organizacija Youth Power.

Pozivamo vas na jednodnevni samit ''Great MindsMeeting'' koji će se održati u petak 28.6.2019. godine u Centru za kulturu Mostar s početkom u 9:30 sati.

Youth Power organizira samit u suradnji sa MasterPeace organizacijom, organizacijom koja trenutno djeluje u više od 40 zemalja diljem svijeta. Ovaj samit se tradicionalno održava u Nizozemskoj a ove godine prvi put će biti organiziran u Mostaru. Cilj ovog samita je putem raznih radionica, predavanja i predstava izgraditi održivu zajednicu.

Također ovaj sastanak nudi priliku ljudima iz međunarodnih i lokalnih organizacija da se međusobno upoznaju, da se povežu i izgrade nova poznanstva i da budu inspirirani izvrsnim poslovnim pričama kroz koje imaju priliku naučiti kako postati uspješan poduzetnik.

Samit će otvoriti izvršni direktor organizacije Youth Power Armin Čerkez te nakon njega će uslijediti nastup studenata iz Muzičke škole Mostar. Nakon uvodnog govora i nastupa, slijede radionice. Samit je organiziran na jedinstven način, po uzoru i metodologiji MasterPeace organizacije. Na samitu će se održavati 5 radionica istovremeno gdje će sudionici imati priliku birati radionice na kojima žele sudjelovati. Radionice će voditi mnogi inspirativni govornici koji će doći iz različitih zemalja Europe, Maroka i Egipta. Na samitu će također biti prisutni naši lokalni partneri i predstavnici Ambasade Kraljevine Nizozemske.

Prije početka samog samita,imat će te priliku dobiti izjave od izvršnog direktora organizacije Youth Power Armina Čerkeza, izvršnog direktora organizacije MasterPeaceAartBoos i zamjenice Ambasadora Mine Noor, pa vas molimo, ako odlučite prisustvovati, da dođete u 9:30, ispred Centra za Kulturu Mostar. Također će te dobiti dodatne informacije za članak ako vam budu potrebne, kao i fotografije koje ćemo poslati na vaše e-mail adrese.

Za sve ostale informacije koje vam budu potrebne možete se javiti na e-mail [email protected] ili na broj 063 198 691.

Kopirati
Drag cursor here to close