FIT Coding Challenge

Fakultet informacijskih tehnologija nastavlja tradiciju u Mostaru

FIT Coding Challenge i ove godine kombinira natjecateljski dio sa sajmom zapošljavanja.
Sci-Tech / Obrazovanje | 23. 04. 2024. u 12:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fakultet informacijskih tehnologija nastavlja svoju tradiciju održavanja FIT Coding Challenge-a i u 2024. godini.

Ovogodišnje izdanje događaja organizira sjajna ekipa studenata iz Asocijacije studenata FIT-a, koja se već mjesecima posvećeno priprema kako bi osigurala nezaboravno iskustvo svim posjetiocima. Ilma Zuko, Adna Ćušić, Sajra Fajić, Tarik Kreso i Eldar Alibegović, članovi ove marljive ekipe, kontinuirano rade punom parom kako bi sve bilo organizirano na najvišoj razini.

FIT Coding Challenge i ove godine kombinira natjecateljski dio sa sajmom zapošljavanja. Natjecateljski dio pruža priliku studentima i učenicima da pokažu svoje programerske vještine u različitim kategorijama, dok je sajam zapošljavanja osmišljen kako bi omogućio posjetiocima direktnu interakciju s kompanijama iz IT sektora i otvorio nove perspektive u vezi s budućim zapošljavanjem. Pored stvaranja izuzetne atmosfere koja inspirira i motivira sve sudionike i posjetitelje, organizatori FIT CC-a uložili su značajan trud u privlačenju najprestižnijih kompanija iz IT sektora.

Ove godine, natjecatelji imaju privilegiju istražiti četiri kategorije: programerski izazov, programiranje igara, cyber security te smart solutions and innovation challenge. Svaka kategorija pruža jedinstvenu priliku za demonstraciju vještina i kreativnosti. Fit Coding Challenge će se održati 6. i 7. lipnja 2024. godine.

"Pozivamo mlade programere i zaljubljenike u tehnologiju da nam se pridruže na ovom događaju kako bi demonstrirali svoje vještine, iskoristili priliku za povezivanje s potencijalnim poslodavcima na sajmu zapošljavanja te definitivno stvorili nova poznanstva", kazale su članice organizacijskog tima Adna Ćušić i Ilma Zuko.

Sve dodatne informacije dostupne su studentima putem službene web stranice FIT CC-a, Instagram profila Asocijacije studenata FIT-a (@asfitmo) ili Instagram profila fakulteta(@edufitba). Posjetitelji mogu pronaći detalje o rasporedu događaja, prijavama i ostalim relevantnim informacijama kako bi se što bolje pripremili za sudjelovanje.

Kopirati
Drag cursor here to close