Široki Brijeg

Dodijeljene stipendije drugoj generaciji FEAL-ovih stipendista

Ugovor su potpisali nakon provedenog Javnog natječaja za dodjelu stipendija na koji se prijavilo više od 100 studenata.
Sci-Tech / Obrazovanje | 07. 03. 2022. u 12:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sjedištu tvrtke FEAL Široki Brijeg upriličeno je potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija za studente Fakulteta strojarstva, elektrotehnike, računarstva i građevine. Ugovor su potpisali nakon provedenog Javnog natječaja za dodjelu stipendija na koji se prijavilo više od 100 studenata.

Nakon svečanog potpisivanja ugovora, studenti su obišli proizvodni pogon, gdje su imali priliku detaljnije se upoznati s načinom proizvodnje i raspoloživom tehnologijom za obradu aluminija. U izložbenom salonu su razmotrili cjelokupan asortiman proizvoda s kojim FEAL raspolaže.

Ovo je druga godina da FEAL dodjeljuje stipendije za 10 najboljih studenata strojarstva, elektrotehnike, računarstva i građevine. Naš cilj je dati studentima podršku tijekom studiranja te omogućiti stručnu praksu i mogućnost zasnivanja radnog odnosa nakon završetka studija. Stipendisti će mjesečno primate stipendiju u iznosu od 500 KM do završetka studiranja uz obavljanje stručne prakse i edukacije unutar tvrtke.

FEAL je tvrtka koja zapošljava mladi i obrazovani kadar te ovakav vid podrške studentima je ispravan način omogućiti studentima da steknu uvid u realni sektoru  i bolje se pripreme za tržište rada.

Potaknuti velikim brojem prijava i velikim zanimanjem studenata za ovu vrstu stipendija, s istim programom namjeravamo nastaviti i u sljedećoj godini te se ovom prilikom zahvaljujemo svim kandidatima koji su se prijavili na natječaj, a koji zbog ograničenog broja stipendija ove godine nisu bili odabrani.

Kopirati
Drag cursor here to close