Volontiranje je cool!

Dodijeljene nagrade osnovnim školama iz Mostara za sudjelovanje u projektu "Volontiranje je cool!"

Na Španjolskom trgu u Mostaru, dodjeljene su nagrade osnovnim školama za sudjelovanje u projektu Volontiranje je cool! u prethodnoj godini.
Sci-Tech / Obrazovanje | 26. 05. 2022. u 16:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Španjolskom trgu u Mostaru, dodjeljene su nagrade osnovnim školama za sudjelovanje u projektu Volontiranje je cool! u prethodnoj godini.

Osnovne škole: Petra Bakule, Četvrta osnovna škola, Šesta osnovna škola, Silvija Strahimira Kranjčevića i Mujage Komadine, nagrađene su za rad i trud njihovih volonterskih grupa nagradama naših prijatelja projekta Europske unije u Bosni i Hercegovini, Fondacije za izdavaštvo Sarajevo i Fondacije za bibliotečku djelatnost Sarajevo.

Foto: PR / Nagrade osnovnim školama za sudjelovanje u projektu Volontiranje je cool!

Projekt Volontiranje je cool! već 11 godina provodi Centar za razvoj omladinskog aktivizma CROA iz Sarajeva. Kroz projekt, osnovci zajedno sa svojim koordinatorima poklanjaju svoje slobodno vrijeme za lokalnu zajednicu radeći aktivnosti kojima mogu doprinijeti rješavanju problema. Za svoj rad, bivaju nagrađeni uz podršku prijatelja projekta.

Volonterske grupe iz cjelokupne države su prije 3 godine u Mostaru uradile divnu aktivnost- posadili su stablo Volontiranje je cool!- stablo mira, tolerancije, suživota, prijateljstva, ljubavi, svih pozitivnih vrijednosti koje naš projekt i njihov vrijedan rad simbolizira.

Kopirati
Drag cursor here to close