14. svibnja

Dan otvorenih vrata na Univerziteta „Džemal Bijedić“

Maturantima će se na inovativan način predstaviti 50 studijskih programa na Univerzitetu „Džemal Bijedić“ u Mostaru.
Sci-Tech / Obrazovanje | 12. 05. 2022. u 13:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dan otvorenih vrata u organizaciji Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru bit će upriličen u subotu, 14. svibnja na platou kampusa Univerziteta. Osmišljen je zanimljiv i bogat program kojim će maturantima na inovativan način biti predstavljeno 50 studijskih programa na Univerzitetu „Džemal Bijedić“ u Mostaru.

Kako je priopćeno iz ovog univerziteta, program će trajati od 11:00 do 15:30 sati, a predviđen je obilazak promotivnih štandova, zabavni program, obrok i osvježenje za sve maturante, obilazak kampusa i fakulteta po izboru maturanata, a poseban dio programa posvećen je obilasku Mostara, stare gradske jezgre i Starog mosta koje će maturanti posjetiti u grupama uz prisustvo studentskih vodiča.

Iz Univerziteta „Džemal Bijedić“ pozivaju sve maturante da im se pridruže u subotu na Danu otvorenih vrata, ali i da njihov izbor prilikom nastavka obrazovnog procesa bude upravo ovaj univerzitet na kojem uz suvremene edukacije studenti usvajaju znanstvena znanja, vještine i iskustvo neophodno za konkurentnost na tržištu rada.

''Pridružite nam se u subotu i izaberite budućnost – neka vaš izbor bude UNMO'', poručili su.

 

Kopirati
Drag cursor here to close