Donacija

Armanov zagrljaj donirala Osnovnu školu Zalik

Osnovnoj školi Zalik je danas fondacija "Armanov zagrljaj" uručila donaciju od deset tableta za praćenje on-line nastave.
Sci-Tech / Obrazovanje | 07. 09. 2020. u 20:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osnovnoj školi Zalik je danas, povodom početka nove školske godine fondacija "Armanov zagrljaj" uručila donaciju od deset tableta za praćenje on-line nastave.

Fondacija je protekle tri godine osiguravala školski pribor i knjige za učenike koji su bili u potrebi, a ove godine zbog speifičnosti vremena pandemije COVID 19 na sugestiju direktora OŠ gospodina Jukle, odlučeno da se donira deset tableta koji će određenim učenicima omogućiti praćenje on line nastave.

Donaciju su uručili roditelji Armana Hadžiomerovića, čije ime nosi fondacija, Adisa i Sanjin Hadžiomerović i član UO odbora Sanel Pajević.

Direktor OŠ Zalik, Džemal Juklo se zahvalio na donaciji i istaknuo da je svaka pomoć u današnje vrijeme dobro došla.

Roditelji Armana Hadžiomerovića se zahvaljuju svim prijateljima, poznanicima i suradnicima fondacije bez kojih se ovo ne bi moglo uraditi.

Fondacija će i ubuduće fokus svojih aktivnosti usmjeriti na pomaganje dijeci odnosno učenicima kojima pomoć bude trebala, priopćeno je.

Dragi naši! Fondacija "Armanov zagrljaj"početkom svake školske godine obraduje određeni broj učenika knjigama i školskim...

Objavljuje Armanov ZagrljajPonedjeljak, 7. rujna 2020.
Kopirati
Drag cursor here to close