Udruga Naša djeca

Akcija 4+ u HNŽ-u: Pomozite opremanje školaraca

Akcija je od početka vrlo dobro prihvaćena od strane društveno odgovornih tvrtki, članova udruge, ostalih građana, pa čak i dijaspore.
Sci-Tech / Obrazovanje | 14. 06. 2018. u 10:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga roditelja Naša djeca 2014 iz Mostara organizira akciju prikupljanja sredstava kojima bi se prikupila sredstva za opremanje školaraca iz obitelji s četvero ili više djece.

''Akcijom 4+  smo poseban naglasak željeli staviti na obitelji sa četvoro ili više školske djece (osnovna/srednja škola). Ovom akcijom smo ranijih godina obuhvatili brojne obitelji s područja Mostara, Čitluka, Čapljine i Stoca, kojima smo uspjeli opremiti po jednog školarca u svakoj od ovih obitelji za predstojeću školsku godinu kompletnim knjigama, školskim priborom ili novčanim poklon bonom (koji je namjenski iskorišten u knjižari – donatoru)'', rečeno je iz spomenute udruge.

Akcija je od početka vrlo dobro prihvaćena od strane društveno odgovornih tvrtki, članova udruge, ostalih građana, pa čak i dijaspore.

''Zbog iznimno uspješne provedbe ove akcije i u ovoj godini nastavljamo sa provedbom iste. Cilj akcije je pomoć obiteljima sa četiri i više školaraca u (osnovnoj/srednjoj školi), kako bismo im omogućili lakšu pripremu za novu školsku godinu. Želja nam je, uz Vašu pomoć i podršku, opremiti jedno dijete iz obitelji besplatnim udžbenicima i/ili potrebnim školskim priborom'', navela je ova Udruga.

Akciju u ovoj godini otvaraju javnim natječajem, koji će biti objavljen na web stranici Udruge, te dijeljen putem ostalih sredstava informiranja. Vrijednost pojedinačnih donacija biti će produkt iznosa/vrijednosti ukupno prikupljenih sredstava i broja korisnika koji dokažu ispunjavanje kriterija za donaciju.

''Ukoliko izrazite interes za sudjelovanjem u svojstvu donatora, svoje donacije možete donirati na žiro račun ili po okončanju zaprimanja prijava od strane obitelji možete donirati konkretne komplete udžbenika i/ili opreme i pribora'', navode iz Udruge roditelja Naša djeca 2014.

 

Žiro računi: Udruga Roditelja Naša Djeca 2014, Kralja Tomislava 87, 88000, Mostar,

3381302246926146 kod UniCredit bank d.d. Mostar, Kardinala Stepinca bb, 88000

ID broj: 4227850950007.

IBAN: BA393381304847254616

SWIFT: UNCRBA22

Kopirati
Drag cursor here to close