Sarajevo

Upoznajte program Brainobrain: Efikasniji način učenja i razvoja za mališane

Brainobrain je program koji razvija cjelokupnu osobnost djeteta. Tijekom programa dijete stiče bolju koncentraciju i usredotočenost, odlične aritmetičke vještine, samopouzdanje, brzinu i točnost, fotografsko pamćenje, vizualizaciju i kreativnost.
Sci-Tech / Obrazovanje | 11. 08. 2021. u 14:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brainobrain akademija za djecu ove subote, s početkom u 18 sati, organizira Brainobrain dan u Sarajevu.

Ovom prilikom bit će održane razne kreativne radionice, logičke igre, crtanje i oslikavanje ulice, puštanje balona od sapunice i mnoge druge aktivnosti zanimljive za djecu.

Djecu će zabavljati animatori/ke koji će modelirati balone i raditi face painting. Bit će postavljen promotivni štand gdje će naše trenerice održati promotivni čas za sve roditelje koji su zainteresirani da saznaju nešto više o ovom programu.

Za sve one koje ne znaju, Brainobrain je program koji razvija cjelokupnu osobnost djeteta. Tijekom Brainobrain programa dijete stiče bolju koncentraciju i usredotočenost, odlične aritmetičke vještine, samopouzdanje, brzinu i točnost, fotografsko pamćenje, vizualizaciju i kreativnost. Brainobrain program je namijenjen za djecu od 4 do 14 godina. Sastoji se od 10 nivoa i svaki nivo traje 3 mjeseca. Brainobrain akademija je do sada ispratila dvije generacije diplomaca koji su završili svih 10 nivoa. Djeca koji prođu kroz Brainobrain program napredniji su u mnogim vještinama u odnosu na svoje vršnjake. Metode koje koristimo u programu bitno će im olakšati život, te ih kvalitetno pripremiti za najzahtjevnije izazove u budućnosti.

Ukoliko i dalje niste sigurni da je Brainobran pravi program za vašu djecu, pozivamo vas da nam se pridružite na obilježavanju Brainobrain dana, u subotu 14.8.2021. godine u razdoblju do 18 do 20  sati, u ulici Rustem-pašina na Ilidži, koja se tijekom vikenda zatvara za promet.

Ako ipak niste u mogućnosti da nas posjetite taj dan, Brainobrain akademija organizira svaki mjesec besplatni promotivni sat za djecu i roditelje u Obrazovno-razonodnom centru za mlade Spajalica na Ilidži.

Više informacija možete naći na službenoj web stranici.

Dobro nam došli da se zajedno zabavimo!

Kopirati
Drag cursor here to close