Udruga Elpida

Počele prijave za ljetni kamp engleskog jezika

Želite li da i ovoga ljeta Vaše dijete provede pet nezaboravnih dana bez mobitela i ekrana!?
Sci-Tech / Obrazovanje | 16. 05. 2022. u 17:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga Elpida iz Mostara po drugi put organizira ljetni kamp engleskog jezika koji će se održati u Sport centru u Međugorju.

I ove godine su organizatori pripremili jako puno zanimljivosti edukativnog karaktera za sve polaznike kampa. Osim učenja engleskog jezika djeci će na raspolaganju biti športske aktivnosti poput plivanja, tenisa, nogometnih terena, košarke i još mnoštvo toga.

Ono što je u cijeloj priči najbitnije jest da će djeca tijekom svog petodnevnog boravka biti bez mobitela i ekrana, koji danas uvelike zadaje glavobolje mnogim roditeljima, poručuju organizatorice Adriana Zorić, dugogodišnja prosvjetna djelatnica i Antonela Vučić, predsjednica udruge Elpida.

Ove godine kamp počinje 4. srpnja 2022.godine. Djeca će imati sve moguće uvjete za učenje i rekreaciju uz stručno osoblje, kao i smještaj u Sport centru u Međugorju.

Neka Vaša djeca provedu ljeto i nezaboravnih pet dana bez ekrana, učeći engleski jezik i baveći se sportom u ugodnom ambijentu Sport centra Međugorje.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 063 319-969, putem društvenih mreža Instagram i Facebook profila udruge Elpida, te na mail elpida[email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close