LANDS ERASMUS+ CBHE

U Mostaru održan Trening trenera za cjeloživotno učenje

Aktivnosti su prisustvovali partneri iz REDAH-A, sa PPF-a Univerziteta u Sarajevu, kao i Koordinator projekta dr. Nebojša Zlatković sa Akademije strukovnih studija "Južna Srbija" sa kolegama.
Sci-Tech / Obrazovanje | 30. 01. 2020. u 07:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu realizacije LANDS ERASMUS+ CBHE projekta, 29.1.2020. godine na Agromediteranskom fakultetu Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru se održala akivnost TOT (Trening trenera) za cjeloživotno učenje.

Ovom prilikom su se predstavili i svi tečajevi razvijeni tijekom implementacije projekta, a posebno je predstavljen tečaj "Uređenje eksterijera i interijera agroturističkih objekata".

Foto: PR / U Mostaru održan Trening trenera za cjeloživotno učenje

Aktivnosti su prisustvovali partneri iz REDAH-a, sa PPF-a Univerziteta u Sarajevu, kao i Koordinator projekta dr. Nebojša Zlatković sa Akademije strukovnih studija "Južna Srbija" sa kolegama.

"Ovu priliku smo iskoristili i za druženje sa studentima druge godine Studija Turizma Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru koji su predstavili svoj kreativni video pod nazivom “Bukiraj svoju budućnost”, pokazujući i prepoznavajući važnost turizma u unapređenju cjelokupnog obrazovanja i zajednice općenito", stoji u priopćenju.

Foto: PR / U Mostaru održan Trening trenera za cjeloživotno učenje
Kopirati
Drag cursor here to close