INTERA Tehnološki Park

Naučite koristiti SolidWORKS - jedan od najboljih CAD alata na svijetu

Do kraja tečaja moći ćete suvereno i samostalno koristiti SolidWORKS za oblikovanje čitavog niza 3D CAD modela. Sve osnovne značajke ovog CAD alata su pokrivene pomoću primjera iz stvarnog svijeta.
Sci-Tech / Obrazovanje | 18. 02. 2022. u 11:30 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Želite ...

    ... proširiti svoje tehničke vještine i omogućiti sebi nove prilike u karijeri?

    ... odškrinuti vrata svijeta 3D modeliranja, dizajna proizvoda i vizualizacije?

    ... povećati učinkovitost, brzinu, kvalitetu i smanjiti greške u proizvodnji?

Na pravom ste mjestu - naučite koristiti SolidWORKS, jedan od najboljih 3D CAD alata na svijetu!

Na ovom tečaju naučit ćete osnovne alate i tehnike potrebne za učinkovito kreiranje dijelova, sklopova i crteža u jednom od najpopularnijih i najmoćnijih 3D CAD softverskih alata. Milijuni ljudi koriste ga za dizajniranje svega - od igračaka pa sve do potpuno funkcionalnih mehaničkih vozila i strojeva. SolidWORKS može značajno olakšati proces konstruiranja i učiniti vas produktivnijim omogućavajući vam da brže isporučite vaše proizvode na tržište.

Naučiti osnove SolidWORKS-a se itekako isplati!

Ovaj tečaj je za sve koji bi željeli naučiti 3D CAD, bilo za profesionalnu ili osobnu upotrebu!

Možda već znate osnove CAD-a ili ste potpuni početnik - nije vam potrebno predznanje.

Ako ste dizajner proizvoda, hobist koji se želi baviti 3D printanjem, ako ste CNC operater ili programer, djelatnik u proizvodnji, student na tehničkom fakultetu ili profesionalac koji želi proširiti svoje vještine - tečaj je osmišljen da vas, iako nikada prije niste koristili nijedan CAD program, dovede do toga da možete modelirati gotovo sve što ste u stanju zamisliti!

Kakva znanja ćete steći?

Do kraja tečaja moći ćete suvereno i samostalno koristiti SolidWORKS za oblikovanje čitavog niza 3D CAD modela. Sve osnovne značajke ovog CAD alata su pokrivene pomoću primjera iz stvarnog svijeta. 

Saznat ćete kako kreirati 3D CAD modele za inženjering, dizajn dijelova od lima, dizajn proizvoda i ostale projekte – naučit ćete kreirati vlastite modele u potpunosti od nule!

Učit ćete od profesionalnog korisnika SolidWORKS-a. Instruktor koristi Solidworks od 2002. godine, radio je kao inženjer za dizajn proizvoda i svakodnevno koristi Solidworks za dizajniranje svih vrsta proizvoda za stvarne klijente - mehaničke i termotehničke uređaje, dijelove i sklopove od lima, alate i pristroje, plastične proizvode, itd.

Prvo ćete saznati kako kreirati dvodimenzionalne skice koje su temelj za 3D objekte. Nadalje, naučit ćete 3D operacije za oblikovanje jednostavnih i složenih formi te načine modificiranja dijelova. Saznat ćete kako stvoriti pravilne ili proizvoljne uzorke oblika i dijelova, a zatim ćete steći uvid u metode i dobre prakse sastavljanja dijelova u sklopove.

Posebno je obrađeno oblikovanje tankostijenih dijelova od lima i, u konačnici, ovladat ćete izradom detaljnih crteža sa sastavnicama, kao i osnovama fotorealistične vizualizacije.

Obuka se sastoji od dvanaest sesija (ukupno 36 sati) koje će vas provesti kroz zanimljivi svijet 3D modeliranja koristeći i oblikujući niz primjera iz stvarnog svijeta - od jednostavnih poput oštrila za olovke, preko aluminijskih naplataka (felgi) za automobile, do kućišta za uređaje i reduktora sa zupčanicima!

Korištene tehnike uobičajene su i za mnoge druge CAD programe - tako da možete učiti na Solidworks-u, a zatim po potrebi lako primijeniti te vještine i u drugom CAD alatu!

Stoga, prijavite se danas i zakoračite u uzbudljivi svijet 3D CAD modeliranja - broj mjesta je ograničen!

Kako se prijaviti?

Prijavni obrazac moguće je pronaći na linku, a više informacija dobiti na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close