Dan neovisnosti BiH

Mostar: Osnovci priredbom čestitali praznik

Kroz priredbu, publika je mogla vidjeti plesne točke, nastup zborova, te igrokaze, recitale i monologe, a sve na temu Dana neovisnosti BiH.
Sci-Tech / Obrazovanje | 01. 03. 2020. u 13:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Osnovnih škola 'Mujaga Komadina' 'Mustafa Ejubović - šejh Jujo', Vrapčići i Bijelo Polje održan je kulturno - zabavni program povodom Dana neovisnosti BiH. Program je održan u Narodnom pozorištu Mostar.

Priredbi je prethodila izložba učenika navedenih škola na temu Dana neovisnosti, te pedavanje prof.dr. Kasima Trnke, a razgovor s njim je moderirala Bea Balta.

"Osnovne i srednje škole Mostara su ove godine kroz više aktivnosti zajednički obilježili Dan neovisnosti BiH. Jedna od tih aktivnosti je bio defile učenika osnovnih i srednjih škola sa zastavama BiH ulicama Mostara. Također, upriličena je posjeta učenika kraljevskom gradu Bobovac, a tijekom subote osnovci i srednjoškolci sa stanovništvom Blagaja i okolnih mjesta prodefilirali su kroz središte Blaga do Starog grada gdje je upriličen kulturno - zabavni program.

Kao kruna događaja koje smo organizirali tijekom ovih nekoliko dana, a povodom obilježavanaj Dana neovisnosti BiH je priredba u kojoj su nastupili učenici spomenute četiri škole. Kao uvod u priredbu, upriličena je izložba likovnih radova, zatim izlaganje prof.dr. Kasima Trnke koji je govorio o značaju Dana neovisnosti BiH.

Svake godine nastojimo napraviti neki iskorak u organizaciji i obilježavanju značajnih datuma, a jedan od tih iskoraka ove godine je bila posjeta Bobovcu", kazao je za Bljesak.info direktor Osnovne škole 'Mujaga Komadina' Semir Šejtanić.

Kroz priredbu, publika je mogla vidjeti plesne točke, nastup zborova, te igrokaze, recitale i monologe, a sve na temu Dana neovisnosti BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close