Product Tags, Enchanced Tags i Ranking for originality

Što je to novo Instagram izbacio za kreatore sadržaja?

'Kreatori su nevjerojatno važni za Instagram, a mi želimo biti sigurni u njihov uspjeh na platformi', rekao je Adam Mossseri, voditelj Instagrama.
Sci-Tech / Internet | 22. 04. 2022. u 14:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Product Tags, Enchanced Tags i Ranking for originality, tri su nove značajke koje je Instagram uveo na svoju platformu kako bi kreatorima poboljšao iskustvo korištenja.

Kako kaže voditelj Instagrama, Adam Mosseri, Product Tags je napravljen kako bi kreatori mogli kreditirati one koji to i zaslužuju.

Tako, primjerice, mogu označiti pojedini proizvod ili tvrtku u svojoj objavi, što će značajno pridonijeti kolaboracijama na društvenoj mreži.

Druga, odnosno Enchanced Tags opcija, omogućuje korisnicima da sebe svrstaju u neku određenu kategoriju koja će se automatski pojavljivati kada ih netko označi.

Dakle, ako korisnik sebe označi kao fotografa, on će se tako pojavljivati na objavama onih koji su ga označili.

Ranking for originality značajka potiče korisnike da objavljuju originalan sadržaj kako bi bili lakše otkriveni na društvenoj mreži.

Budući da je Instagram ''krcat'' objavama s TikToka, ovo bi moglo promijeniti neke stvari.

''Ako stvorite nešto od nule, trebali biste dobiti veće zasluge nego ako samo ponovno podijelite ono što ste pronašli kod nekog drugog. Pokušat ćemo više cijeniti originalni sadržaj, posebno u usporedbi s onim ponovno objavljenim'', zaključuje Mosseri, javlja Bug.

Kopirati
Drag cursor here to close