Rockstarova hit igra

Red Dead Redemption 2 za PC dobio novi trailer uoči izlaska

Do izlaska PC verzije izvrsno ocijenjene Rockstarove igre ima manje od tjedan dana, pa su nas na to odlučili podsjetiti novim trailerom.
Sci-Tech / Internet | 01. 11. 2019. u 16:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početkom ovog mjeseca je Rockstar Games službeno potvrdio ono čemu su se mnogi igrači nadali - PC verziju njihove kaubojske igre koja je pokupila brojne nagrade, Red Dead Redemption 2.

Ovaj je akcijski vestern izašao 26. listopada prošle godine za PlayStation 4 i Xbox One, a iako prve dvije igre nisu bile dostupne za PC, ljubitelji Rockstarovih otvorenih svjetova su se svejedno nadali da će port za računala stići.

Svi koji se žele družiti s Arthurom Morganom i njegovom bandom odmetnika na Divljem zapadu koji polagano prestaje biti ono na što su kauboji navikli moći će to napraviti uskoro, a razvojni tim nas je još jednom na to odlučio podsjetiti, piše Bug.hr.

PC verzija igre izlazi već u utorak, 5. studenog, pa ako u veoma kratkom prikazu želite vidjeti što vas čeka i koliko dobro izgleda igra koja je i na konzolama izgledala nevjerojatno, možete pogledati novi trailer.

Video: Red Dead Redemption 2 PC Launch Trailer

Unatoč tome što traje manje od minute, ima nešto spojlera, pa ako ćete u utorak prvi put uskočiti u ovu priču i ne želite o njoj ništa unaprijed znati, vjerojatno vam je bolje da ovaj trailer preskočite. Umjesto toga možete pogledati onaj koji je nedavno demonstrirao samo nove grafičke opcije i poboljšan izgled igre.

O sistemskim zahtjevima smo također pisali, a najveći problem će većini vjerojatno predstavljati 150 gigabajta slobodnog prostora koje igra zahtijeva, kao i preuzimanje te količine podataka. Zbog toga je Rockstar već sada omogućio preload svima koji su odradili predbilježbe.

Već kad smo i to spomenuli, razvojni tim je još jednom podsjetio da imate još samo par dana za nabaviti igru putem njihove trgovine i osim većeg popusta na samu igru, preuzeti još dvije od šest ponuđenih igara iz njihovog kataloga besplatno. Sve detalje o PC verziji i novostima koje ona donosi, uz informacije o predbilježbama možete proučiti na ovim stranicama, piše Bug.hr.

Ako ne želite igru kupiti putem Rockstarove trgovine, druge opcije su vam Epic Games Store, Humble Bundle, Fanatical i Green Man Gaming, dok će Red Dead Redemption 2 na Steamu postati dostupan u prosincu. Sve drugo što vas zanima o svijetu koji vas čeka možete pronaći na službenim stranicama.

Kopirati
Drag cursor here to close