Društvene mreže

Repost stiže na TikTok

Neki korisnici još od prosinca mogu koristiti Repost gumb na TikToku, dok drugi još nestrpljivo čekaju da ga isprobaju. Trenutno nije poznato kada će nova opcija postati dostupna svima.
Sci-Tech / Internet | 06. 01. 2022. u 16:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Retweet na Twitteru jedna je od najkorištenijih značajki na platformi, pa je tako i TikTok odlučio predstaviti svoji inačicu koju naziva Repost.

Riječ je, dakle, o opciji s kojom kineska društvena mreža „koketira“ već duže vrijeme, no čini se da se tek sad počela pojavljivati korisnicima naveliko.

Naime, prema TechCrunchu, Repost gumb nalazi se u Share izborniku, iz kojeg korisnici inače mogu slati objave svojim prijateljima.

Klikom na njega, odabrani će se videozapis u ime korisnika pojaviti na For You feedu njegovih „zajedničkih prijatelja“ (međusobno se prate) te za razliku od Twittera, neće biti zabilježen na njegovom računu.

''Uvijek razmišljamo o novim načinima da unesemo vrijednost u našu zajednicu i obogatimo TikTok iskustvo.

Trenutno eksperimentiramo s novim načinom na koji ljudi mogu dijeliti TikTok videozapise u kojima uživaju“, rekao je glasnogovornik TikToka za TechCrunch.

Međutim, čini se da se TikTok još uvijek premišlja oko naziva ove značajke, pa se nekim korisnicima Repost gumb naziva Recommend, prenosi Zimo.

Valja istaknuti da je riječ o potpuno jednakoj opciji koja, usput, prije svakog korištenja potiče korisnike da uz videozapis podijele svojim zajedničkim prijateljima i zašto su ga odlučili podijeliti.

Kopirati
Drag cursor here to close