Veliki porast

Musk 'prekucao' milijun pratitelja na Twitteru

Od kada je najavio preuzimanje Twittera, broj Muskovih pratitelja na ovoj mreži povećao se s 81 na 100 milijuna.
Sci-Tech / Internet | 28. 06. 2022. u 10:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako bi pomislili da čovjek poput Elona Muska pored rada u Tesli, SpaceX-u, Neuralinku i The Boring Companyju nema vremena za druge aktivnosti, usprkos svoj toj zaposlenosti, on se i dalje drži svog omiljenog hobija - tvitanja.

Društvenoj mreži koju sada želi kupiti za čak 44 milijarde dolara pridružio se još 2009. godine te je do sada objavio oko 18.500 tvitova i jedan je od njenih najaktivnijih i najpopularnijih korisnika.

Putem ove platforme često najavljuje novitete vezane uz Teslu i SpaceX, ali ponekad objavljuje kontroverzne tvitove zbog kojih je već bio kažnjavan te brojni njegovi tvitovi privlače veliku pažnju, komentare i druge reakcije pratitelja. A taj broj pratitelja konstantno raste, javlja Zimo.

U travnju ove godine kada je objavio tvit o najpopularnijim korisnicima ove društvene mreže imao je 81 milijun pratitelja čime se nalazio na osmom mjestu po broju pratitelja na Twitteru.

S obzirom na to da se od tada puno pisalo o Musku, među inim i zbog najavljene akvizicije te mreže, broj njegovih pratitelja je rastao.

Vjerojatnog budućeg vlasnika ove mreže sada prati 100 milijuna korisnika te je sada šesta najpopularnija osoba na Twitteru.

Ispred njega nalaze se Christiano Ronaldo na petom mjestu, zatim četvrta je Rihanna, treća Katy Perry ispred koje se nalazi Justin Bieber, dok je Barack Obama i dalje nedodirljiv na prvom mjestu s više od 132 milijuna pratitelja.

Kopirati
Drag cursor here to close