Za offline gledanje videa

Aplikacija YouTube Go dostupna je svima

YouTube je dobio "lakšu" inačicu svoje mobilne aplikacije za Android uređaje koja omogućava gledanje videa bez internetske veze
Sci-Tech / Internet | 02. 02. 2018. u 13:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije više od godinu dana iz Googlea su najavili Youtube Go, mobilnu aplikaciju koja ima istu funkciju kao i obična Youtube aplikacija, ali je namijenjena korisnicima s nešto slabijim uređajima, lošijim pristupom Internetu, te općenito tržištima u razvoju.

Kao takva, aplikacija (govorimo isključivo o Android verziji) "teška" je tek 9,4 MB, a omogućava i preuzimanje željenih video isječaka na mobitel i potom njihovo offline gledanje. Tu je i mogućnost kontrole potrošnje podatkovnog prometa, kao i dijeljenje videa s korisnicima u blizini bez potrošnje mobilnih podataka, piše Bug.hr.

Video: YouTube Go

Aplikacija YouTube Go već je godinu dana dostupna korisnicima u Indiji, tijekom prošle godine proširena je na još 14 zemalja u razvoju, dok je od danas dostupna u cijelom svijetu, pa tako i u Hrvatskoj.

YouTube Go radit će i sa starijim i slabijim mobitelima na kojima se vrti pet godina stari Android 4.1 Jellybean, ili bilo koji noviji.

Kopirati
Drag cursor here to close