Google

Android P bi trebao stići 20. kolovoza

Tako je i najnovija Googleova tajna, dakle ona o konačnom izlasku Androida P, razotkrivena od svima nam poznatog cinkera Evana Blassa, a datum glasi – 20. kolovoz.
Sci-Tech / Internet | 03. 08. 2018. u 10:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tajna datuma izlaska novog Androida je među najstrože čuvanim tajnama svemira, u rangu recepta Coca Cole ili lokacija nuklearnih bojevih glava američke vojske. Šalimo se, naravno. U ovom industrijskom segmentu tajne zapravo ni ne postoje, a i one koje se svim silama čuvaju, brzo budu razotkrivene.

Tako je i najnovija Googleova tajna, dakle ona o konačnom izlasku Androida P, razotkrivena od svima nam poznatog cinkera Evana Blassa, a datum glasi – 20. kolovoz. Naravno, Google ovo još mora i službeno potvrditi, a u međuvremenu, ili baš na samom predstavljanju, trebali bismo saznati i puno ime novog najraširenijeg operativnog sustava, piše Mob.hr.

Nagađa se da bi ono moglo biti – Pistachio, Pumpkin Pie ili samo Pie. Naravno, ne bismo se bunili da ga Google nazove Pita.

Bilo kako bilo, nakon službene objave konačne verzije, Google će Palačinke početi puštati na svoje Pixele, kao i na ostale uređaje koji su sudjelovali u Beta programu.

Kopirati
Drag cursor here to close