Još 7 dana je besplatan!

Football managerom protiv nedostatka pravog nogometa

Football Manager je tako odlučio skratiti vrijeme onima koji ga provode u karanteni zbog opasnog virusa.
Sci-Tech / Internet | 24. 03. 2020. u 10:10 Bljesak.info / Index.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Football Manager prije pet dana je objavio da je od sada moguće potpuno besplatno zaigrati tu popularnu igricu.

Pandemija koronavirusa zaustavila je sport. U trenucima dok tisuće ljudi umiru, a deseci tisuća svakodnevno obolijevaju, sport je pao u drugi plan. Ipak, i bez nogometa navijači i fanovi pronašli su način za popunjavanje praznine.

Protekle nedjelje Football Manager u jednom trenutku igralo je čak 90 tisuća ljudi, što je apsolutni rekord, objavio je Miles Jacobson, direktor tvrtke Sports Interactive, koja stoji iza megapopularne igrice Football Manager.

Football Manager je tako odlučio skratiti vrijeme onima koji ga provode u karanteni zbog opasnog virusa. Naravno, vrijeme za slobodnu igru je ograničeno te je određeno da će trajati od 18. ožujka u 16 sati po našem vremenu do srijede, 25. ožujka, u 16 sati po našem vremenu.

Ipak, sada je vrijeme produljeno za još tjedan dana pa i dalje imate priliku potpuno besplatno downloadati popularnu igru.

Za one koji već imaju račun na Steamu potrebno je samo otići na ovaj link i stisnuti gumb download i igra će se sama početi skidati, a potom i instalirati. Oni koji nemaju Steam morat će napraviti račun, što je vrlo jednostavno. 

Na službenim stranicama Steama potrebno je pri vrhu kliknuti na gumb "Install Steam" i potom ponoviti postupak objašnjen u odlomku iznad. 

Ugodno igranje!

Kopirati
Drag cursor here to close