Roger That

Counter Strike Global Offensive E-sports Turnir u Mostaru

Nagradni fond turnira je 1000 KM podijeljeno na prva 3 mjesta. 1. Mjesto 600 KM, 2. Mjesto 300 KM i 3 mjesto 100 KM. Svaka ekipa mora biti formiran od 5 igrača, a turnir se igra po competitive pravilima 5 na 5.
Sci-Tech / Internet | 13. 07. 2020. u 08:20 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portal e-sports d.o.o. predvođena entuzijastima s višegodišnjim iskustvom u gaming svijetu želi napraviti iskorak u gamingu na razini BiH te u budućnosti namjerava proširiti svoje okrilje i na cijelu regiju.

Naša pažnja je posvećena E-sports igrama kao što to naše ime i govori i pri tome mislimo na česta organiziranja e-sports turnira kao i osnivanje e-sports timova.

U suradnji s još dva gaming centra iz Bosne i Hercegovine osnovali smo prvu E-sports organizaciju u BiH što je i prvi korak prema ostvarivanju naših ciljeva kao jedna od vodećih gaming organizacija u BiH.

Osnovali smo vlastite E-sports timove za različita E-sports natjecanja koji imaju našu punu podršku u vidu plaćenog prijevoza, smještaja, uplate kotizacije za učešće na turniru, te se trudimo da naši timovi imaju i adekvatnu gaming opremu neophodnu za takmičenje (dresevi i gaming periferija). Također i medijski pokrivamo sve vezano za našu organizaciju.

Trenutno Organiziramo veliki E-sports turnir u jednoj od najpopularnijih e-sports igara na svijetu Counter Strike Global Offensive.

Početak turnira je planiran za subotu 18.07.2020. a završnica će se igrati u nedjelju 19.07.2020. Cijelo natjecanje se održava u našem E-sports centru u SPC Orca u Mostaru i očekujemo veliki odziv timova iz regije.

Nagradni fond turnira je 1000 KM podijeljeno na prva 3 mjesta. 1. Mjesto 600 KM, 2. Mjesto 300 KM i 3 mjesto 100 KM.

Svaka ekipa mora biti formiran od 5 igrača, a turnir se igra po competitive pravilima 5 na 5.

Uplata za sudjelovanje na turniru je 75KM po ekipi, te se igra po sistemu eliminacije na dvije dobivene mape ili BO3.

Prijave i uplate na turnir se primaju najdalje do srijede 15.07.2020. a maksimalni broj ekipa na turniru je 32.
Prijaviti se možete preko naših društvenih mreža na facebookuportal e-sports”, instagramu “portal_esports” discord https://discord.gg/BxWqWMt ili osobno doći u naš e-sport centar.

Kopirati
Drag cursor here to close