Mostar

Zimskim bazarom krunisan rad učenika Četvrte osnovne škole

Sci-Tech / Flash | 30. 12. 2014. u 11:21 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraj prvog polugodišta i dolazak zime učenici Četvrte osnovne škole u Mostaru obilježili su tradicionalnim Zimskim bazarom.

''Na Zimskom bazaru se predstavlja sve ono što su djeca radila tijekom prvog polugodišta. Jako smo sretni što organiziramo ovakav vid druženja učenika, nastavnika i roditelja koji i sami sudjeluju u izradi rukotvorina'', rekla je za Bljesak.info ravnateljica škole Seada Kuštrić.

Na sajmu su se mogle vidjeti rukotvorine, čestitke, a predstavljeni su i glazbeni i sportski kutak, art kutak, tehnički kutak i engleski kutak gdje je predstavljena engleska kultura i kolači. Predstavljeni su i pleteni radovi, a na Bazaru je i gostovao Plesni studio ''Flash''.

''Na ovaj način željeli smo da učenici vide školu kao drugu obitelj, da potraže sreću u školi, u učenju i znanju. Kroz ovaj Bazar se djeca opuste, svi smo bili sretni, svi smo plesali'', dodala je ravnateljica.

Na ovaj način nastavnici uče djecu i o poduzetništvu. Naime, sav novac koji su prikupili prodajom svojih radova potrošiti će se za kupnju materijala za radove koje će predstaviti na Festivalu prijateljstva koji će biti održan na proljeće.

Kopirati
Drag cursor here to close