Apple u problemima

Zbog razočaranja novim Macbookom raste prodaja Surfacea

Sci-Tech / Flash | 13. 12. 2016. u 21:16 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Microsoft je na službenom blogu podijelio neke informacije vezane uz prodaju njihove hardverske linije uređaja – prijenosnih i stolnih računala Surface.

U postu koji odiše optimizmom i dobrim vijestima navodi se da su proizvodi Surface Pro, Surface Book, Surface Studio i Surface Hub zaslužni za to što Microsoft ima vrlo uspješnu božićnu sezonu.

Studeni je, kažu, bio najbolji mjesec ikada što se tiče prodaje Surface linije. Osim u SAD-u, vrlo dobri prodajni rezultati zabilježeni su u Velikoj Britaniji i Njemačkoj, dok je na Amazonu Surface Pen jedno vrijeme bio najtraženiji dodatak za PC, prenosi Bug.hr.

Što se tiče konkurencije kojoj uzimaju kupce, u Microsoftu navode da su primijetili kako je značajno porastao broj korisnika koji se prebacuju s MacBooka na Surface, i to kroz njihov program zamjene "staro za novo".

U kombinaciji s "razočaranjem kupaca, pogotovo profesionalnih, novim MacBookom Pro", došlo je do vrlo dobrih rezultata za Surface.

Velika je potražnja i za Surface Hubom, pa je proizvodnja ubrzana, a kupnja omogućena kroz distributere diljem svijeta, poručili su iz Microsofta.

Kopirati
Drag cursor here to close