Studenti - naša budućnost

Završena manifestacija natjecanja studenata u marketing planiranju

Sci-Tech / Flash | 07. 06. 2017. u 17:45 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugog dana ntjecanja studenata u marketing planiranju predstavljeno je devet studentskih timova, koji su svoje projekte koncipirali za sljedeća poduzeća/organizacije: Agencija Web Studio, New Marketing Solutions, Sberbank BH, More Screens, Apriori BH, Zajednica aktivnih roditelja Budi Tu, BH Telecom, Intera TP, Global Trade. I danas studenti su imali priliku čuti odlične prezentacije i svjedočili kreativnim kampanjama i rješenjima direktnog i masovnog marketinga.

''Kao predmetni nastavnik sam maksimalno ponosan na svih 17 timova, na svih 17 projekata i sa zadovoljstvom konstatiram da su studenti snaga Fakulteta i društva, naša ključna kompetencija. Ulaganje u njihovo znanje i kompetencije se višestruko vraća, odatle i moj motiv i energija da se ovim mladim ljudima, u suradnji sa svojim asistentima maksimalno posvetim, jer isti priliku koja im se da jednostavno zgrabe i na kraju učine vas ponosnim“ izjavio je doc. dr. Veldin Ovčina, organizator i idejni tvorac manifestacije.

Gospodarstvenici, partneri u realizaciji projekta, također izražavaju zadovoljstvo sudjelovanjem na ovoj manifestaciji.

Aida Turković, kreativni mentor studenata ispred Sberbank BH ovom prilikom je izjavila: „Želeći da gradimo harmonične odnose s našim klijentima, Banka je osmislila novi način komuniciranja s klijentima kroz koncept Bank@Work koji je tema izrade marketing plana jednoj grupi studenata. S obzirom na dobre prijateljske odnose s Ekonomskim fakultetom, te da sam i sama bila student navedenog, bilo mi je izuzetno zadovoljstvo sudjelovati u ovom projektu, te biti podrška studentima u izradi istog. Našim studentima od srca želim sve najbolje, te se nadam da će i u nastavku školovanja imati priliku za primjenu stečenih znanja“.

Vlasnik i CEO Agencije Web Studio, Adi Đukić, za je izjavio sljedeće: „Bilo nam je zadovoljstvo biti dio projekta Studentskog natjecanja u marketing planiranju Ekonomskog fakulteta Univerziteta „Džemal Bijedić“. Studenti su marljivo i savjesno radili na izradi marketing plana za našu agenciju, te su uz našu podršku uspješno realizirali projekt uz primjenu inovativnih ideja, odnosno razvili marketing plan, koji su danas prezentirali s jednakim entuzijazmom s kojim su ga i stvarali“.

Svoje zadovoljstvo suradnjom u realizaciji projekta pokazao je i Ivan Dragoje, direktor poduzeća Config d.o.o.: „Studenti Poslovne informatike uradili su marketing plan za naše poduzeće, a u sklopu izrade i obrane marketing projekta u akademskoj 2016./2017. godini. Riječ je o suradnji koja je započela prije nekoliko mjeseci, a kojom smo pomogli mladim ljudima da shvate temeljne odrednice našeg poslovanja te iste prenesu u svoju marketinšku priču. Studentima želimo puno sreće u budućem radu i vjerujemo kako su pred njima vedra budućnost i mnoštvo poslovnih uspjeha“.

Najbolji projekti bit će proglašeni u petak, 09.06., a kako organizator navodi ključni kriteriji prilikom ocjenjivanja bit će: kreativna rješenja, preporuke za unapređenja, kvaliteta projekta i prezentacija istog.

Kopirati
Drag cursor here to close