Modern Warfare Remastered

Za reizdanje novog Call of Dutya bit će potrebno izdvojiti čak 130GB

Sci-Tech / Flash | 12. 10. 2016. u 06:34 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Activision poručuje da će za instalaciju HD reizdanja Call of Duty: Modern Warfarea i Infinite Warfarea biti potrebno odvojiti oko 130GB praznog prostora na konzolama.

Radi se o pozamašnim zahtjevima, no Activisionovci upozoravaju da se radi o slobodnoj procjeni, te da je itekako moguće da će same igre po izlasku zauzimati nešto manje prostora.

Osim prostora za instalaciju obe igre, Activision je u obzir uzeo i prostor potreban za instalaciju zakrpe koja stiže prvog dana izlaska, te prostor potreban za instalaciju dodatnih mapa za Modern Warfare Remastered, piše Bug.hr

Call of Duty: Modern Warfare Remastered će biti moguće nabaviti isključivo kroz posebna Legacy, Legacy Pro i Digital Deluxe izdanja Call of Duty: Infinite Warfarea. HD reizdanje jednog od najpopularnijih nastavaka serijala Call of Duty barem isprva neće biti dostupno u samostalnom izdanju na PC-u, PlayStationu 4 i Xboxu One.

Kao što je otprije poznato, Call of Duty: Modern Warfare Remastered je kompletno HD reizdanje single i multiplayer kampanje popularnog originala. Po izlasku će uključivati 10 prepoznatljivih multiplayer mapa iz originala, a do kraja godine će biti obogaćen sa šest dodatnih mapa.

Call of Duty: Infinite Warfare će kao najnovije, trinaesto poglavlje Call of Duty sage biti objavljen 4. studenog. Kampanja igre se vrti oko borbe za premoć u Sunčevom sustavu.

U glavnoj ulozi je Nick Reyes, član specijalne postrojbe SCAR (Special Combat Air Recon), kojemu na put staju militanti iz organizacije Settlement Defense Front.

Call of Duty: Infinite Warfare je u razvoju od 2014. godine, a ulaskom u sferu znanstvene fantastike predstavlja priličan preokret za čitav serijal.

Activisionovi predstavnici su do sada poručili tek da milijuni obožavatelja serijala žele novo i inovativno iskustvo, te da upravo to namjeravaju isporučiti sa Infinite Warfareom.

Kopirati
Drag cursor here to close