I dalje ima problema

WhatsApp bio nedostupan više od dva sata

Sci-Tech / Flash | 04. 05. 2017. u 06:23 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od srijede u 22.30 sati pa do četvrtka u 0.41 sati u Bosni i Hercegovini, te u ostatku svijeta, popularna aplikacija za komunikaciju WhatsApp, koja je u vlasništvu Facebooka, nije radila.

''WhatsApp je svjestan problema i radimo na tome da problem popravimo što prije'', jedina je službena izjava iz ove tvrtke čiju aplikaciju koristi oko 1,2 milijarde ljudi na svijetu.

Još se ne zna zbog čega je ''pala'' popularna aplikacija, a najvjerojatnije se radi o padu servera dok su sinoć Twitterom kružile neslužbene informacije da je riječ o hakerskom napadu, no za sada ništa nije potvrđeno.

No, nije sve tako bajno, jer prvi izvještaji stranice Down Detector od petka ujutro govore da i dalje određen broj korisnika ne može koristiti WhatsApp, a pretežito se radi u korisnicima iz Velike Britanije.

 

Osim klasičnog tekstualnog dopisivanja, nisu bile dostupne usluge glasovnog i video poziva. Također, nije bilo moguće objaviti niti novi status dok ste bez problema mogli gledati ranije objavljene. Neki korisnici čak nisu mogli niti otvoriti aplikaciju.

Podsjećamo, posljednji veliki pad WhatsApp je imao na doček 2016. godine kada nije radio nekoliko sati.

Kopirati
Drag cursor here to close