Dan otvorenih vrata

Učenici se upoznali s radom Centra za tehničku kulturu

Sci-Tech / Flash | 22. 10. 2015. u 10:00 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je u četvrtak u Centru za tehničku kulturu održan Dan otvorenih vrata. U prvom Danu otvorenih vrata sudjelovale su dvije mostarske škole Treća osnovna škola i Osnovna škola Zalik.

Voditelj Centra za tehničku kulturu Vedran Vidović je rekao kako je na Danima otvorenih vrata cilj pobliže upoznati djecu s radom ovog centra.

''Ovaj Centar je jedini ovakav centar na širem području koji djeci pruža praktična znanja iz modelarstva, maketarstva, elektronike, robotike, informatike, photoshopa. U pripremi je jedna radionica koja je dosta zanimljiva, a to je radionica filma koja bi trebala u idućoj godini početi za srednje škole'', rekao je Vidović.

Vidović je rekao kako će Centar jednom mjesečno zajedno s mostarskim osnovnim školama organizirati Dane otvorenih vrata.

''U Mostaru postoje 22 osnovne škole i sve smo ih planirali uključiti u projekt. Cilj je da dolazak ovdje bude jedna nadogradnja postojećem školskom sustavu'', rekao je Vidović i dodao kako će najbolji učenici dobiti besplatni tečaj u njihovom centru.

Kopirati
Drag cursor here to close