UberEATS

Uber proširuje uslugu - od sad će dostavljati i hranu

Sci-Tech / Flash | 03. 05. 2015. u 19:44 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uber, trenutno najpopularnija aplikacija koja nudi uslugu luksuznog transporta, a koja bi se uskoro mogla pojaviti i kod nas, pokrenula je svoju novu granu poslovanja - transport hrane.

Uslugu su odlučili nazvati UberEATS, a navodno da će hrana od trenutka narudžbe do vas stiži u samo 10 minuta.

Usluga je pokrenuta kao pilot projekt u New Yorku i Chicagu gdje narudžbe primaju lokalni restorani, a ubrzo bi se trebala proširiti i na Los Angeles te Barcelonu.

Vijest o lansiranju UberEATS-a objavljena je i na službenom blogu kompanije, a cijeli proces narudžbe zapravo je identičan onom kao i kod narudžbe prijevoza.

Korisnik unutar Uber aplikacije ima i pristup UberEATS-u gdje vidi što je trenutno od hrane dostupno za dostavu, piše Zimo.co.

Što se cijena i dostupnosti tiče, narudžbe se primaju radnim danom od 11 do 14 sati, dok cijene obroka variraju od 9 do 15 američkih dolara. Tome treba pribrojiti i trošak dostave (otprilike 4 dolara), a po obrok ćete trebati otići sami do Uberovog vozača.

Pojavili su se mnogi komentari skeptika na društvenim mrežama koji ne vjeruju kako će Uber moći ispuniti rok dostave od tek 10 minuta, najviše zbog prometnih gužva u New Yorku i Manhattanu.

Kopirati
Drag cursor here to close