Na sedmom nebu

U travnju u Neumu treća po redu MS NetWork konferencija

Sci-Tech / Flash | 07. 02. 2017. u 11:20 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pod sloganom "Na sedmom nebu", najveća poslovno-tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini - Microsoft NetWork 7, bit će održana od 19. do 21. travnja u Neumu, priopćeno je iz Microsofta BiH.

MS NetWork konferencija po treći se put održava u Neumu, a ove će godine sudionicima ponuditi predavanja iz više tematskih cjelina, među kojima su predavanja vezana za poslovnu digitalnu transformaciju, razvoj aplikativnih rješenja, infrastrukturu i sigurnost, migraciju aplikativnih rješenja i infrastrukture u cloud, edukacijska rješenja i studije slučaja.

Predavanja će se odvijati u dvoranama kongresnog centra Grand hotela „Neum“, a otvaranje Konferencije planirano je 19. travnja u 18 sati.

Prošlogodišnja konferencija okupila je 735 sudionika iz različitih branši, među kojima su se bh. stručnjaci iz svijeta biznisa i ICT-a, te predstavnici akademske zajednice i javnog sektora. Svi su imali priliku da prošire mrežu profesionalnih kontakata, kao i da saznaju na koji način tehnologija može da unaprijedi njihovo poslovanje.

''Središnje teme sedme Microsoft NetWork konferencije bit će vezane upravo za proces digitalne transformacije te povećanje poslovne agilnosti kroz korištenje rješenja iz clouda'', istaknuo je Omar Krivošija, direktor Microsofta BiH.

Prijave za sudjelovanje na ovo konferenciji otvorene su od danas.

Kopirati
Drag cursor here to close