EU pred tvojim vratima

U Prozoru organizirana javna debata o EU

Sci-Tech / Flash | 29. 04. 2014. u 19:09 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu projekta "EU pred tvojim vratima" danas su u Srednjoj školi u Prozoru boravili predstavnici Europske unije, zamjenik veleposlanika Njemačke Adrian Pollmann, zamjenik veleposlanika Francuske Francois League te predstavnici Europskog ureda BiH Petar Kraljević, politički savjetnik EUSR, Amila Ibričević politička savjetnika i Srđan Karalić, dužnosnik za komunikacije.

Tijekom posjeta gosti su razgovarali s učenicima i profesorima Srednje škole Prozor.

U prostorijama škole organizirana je debata o EU koju su pripremili učenici na čelu s profesorima Mirom Pavličevićem, Milom Beljom, Dinkom Jurićem, Ankicom Markešić.

Prije početka debate ravnateljica Anđa Mlakić pozdravila je goste i izrazila svoje zadovoljstvo posjetom. O nastavnom planu i programu koji obrađuje lekcije o EU govorio je prof. Zoran Stojanović.

Nakon toga učenici su u izuzetno lijepoj i ugodnoj diskusiji razgovarali s predstavnicima EU. Prof. Mile Beljo je moderirajući debatu pokazao izvrsnost voditeljskih kvaliteta.

Druženje i upoznavanje s EU nastavlja se i sutra, odnosno u srijedu kavom u Caffe “Miami” i kulturno zabavnim programom u Domu kulture u 14 sati, piše rportal.eu.

Kopirati
Drag cursor here to close