Mostar

U petak konferencija za novinare povodom II. kongresa Udruge/Udruženja anestetičara u BiH

Sci-Tech / Flash | 11. 09. 2014. u 09:09 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konferencija za novinare povodom II. kongresa Udruge/Udruženja anestetičara u BiH održat će se u petak, 12. rujna 2014. godine u 11.30 sati na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, stoji u priopćenju iz SKBM-a.

II. Kongres Udruge anestetičara u BiH s međunarodnim sudjelovanjem u organizaciji Udruge anestetičara u BiH, Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru održat će se od 12. do 14. rujna u kompleksu Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Pored stručno znanstvenog dijela, na Kongresu je planirano održavanje i praktičnih radionica koje će voditi priznati specijalisti iz oblasti anestezije. Osim brojnih domaćih medicinskih djelatnika potvrđen je dolazak preko 300 sudionika iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije koji će održati preko 60 stručnih predavanja. Svoje sudjelovanje su potvrdili Pascal Rod, predsjednik IFNA – Svjetske udruge anestetičara kao i predsjednici nacionalnih udruga iz spomenutih zemalja.

Svečana ceremonija otvaranja Kongresa planirana je u velikoj dvorani Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, 12. rujna 2014. godine u 12 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close