Prehrana pacijenata

U Mostaru prezentacija dijetoterapije i režimske prehrane

Sci-Tech / Flash | 23. 06. 2016. u 14:05 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Prezentacija jela i hrane, kao rezultat stručnog usavršavanja iz područja dijetoterapije i režimske prehrane, održat će se u petak, 24. lipnja, u 12 sati, u prostorijama hotela Mepas.

Ovoga tjedna u Mostaru se održava III. turnus programa stručnog usavršavanja iz područja dijetoterapije i režimske prehrane u organizaciji Instituta za turizam i okoliš Mostar, Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije i Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Jedinstveni program, koji se prvi put održava u BiH, omogućit će primjenu teorijskih i praktičnih znanja kod dijetoterapije i kliničke prehrane kako bi se podigla razina nutritivnog pristupa bolesnicima te povećala kvaliteta ishrane bolesnika u SKB Mostar.

Naime, suvremeni medicinski pristupi pokazuju da prehrana bolesnika nije popratna već važna komponenta u liječenju pacijenata.

U programu sudjeluju kuhari, klinički nutricionisti, dijetetičari, medicinske sestre i drugi profili zdravstvenih djelatnika iz SKB Mostar, priopćeno je iz te zdravstvene ustanove.

Kopirati
Drag cursor here to close