kvaliteta obrazovanja

U Mostaru okrugli stol o obrazovanju mladih s razvojnim poteškoćama

Sci-Tech / Flash | 19. 09. 2016. u 13:21 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Vijeća mladih Grada Mostara u srijedu, 21. rujna, u Hotelu Bristol, održat će se okrugli stol "Obrazovanje mladih s razvojnim poteškoćama".

Okrugli stol dio je šireg projekta "Podizanje kvalitete obrazovanja mladih s razvojnim poteškoćama", kojeg Vijeće mladih provodi u suradnji s Udruženjem mladih psihologa Mostar i Srednjom tekstilnom i poljoprivrednom školom Mostar.

U prethodnih 9 mjeseci, u suradnji sa Srednjom tekstilnom i poljoprivrednom školom Mostar, realizirana je obuka profesora koji rade s učenicima s razvojnim poteškoćama u toj školi.

Obuka je imala za cilj osnažiti profesore za provođenje individualizirane nastave i izradu individualnih planova za učenike. Na okruglom stolu bit će predstavljeni rezultati rada s učenicima i profesorima u Srednjoj tekstilnoj i poljoprivrednoj školi Mostar.

Prije početka okruglog stola, u 11 sati, bit će organizirana konferencija za medije na kojoj će biti sažete informacije o svim aktivnostima koje su implementirane tijekom realizacije projekta "Obrazovanje mladih s razvojnim poteškoćama".

Kopirati
Drag cursor here to close