Zanimljiv natječaj

U Mjesecu prijateljstva m:tel ispunio 13 neostvarenih želja svojih korisnika!

Sci-Tech / Flash | 03. 09. 2014. u 14:07 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kolovoz, koji je tvrtka m:tel proglasila za Mjesec prijateljstva je završen. Nakon poziva da svi zainteresirani prijave neostvarene želje svojih najboljih prijatelja, na adresu tvrtke m:tel stigao je veliki broj želja.

Detaljnim uvidom u sve što su u formularima tražili korisnici usluga tvrtke m:tel, donesena je odluka – neće biti ispunjena samo jedna želja, već trinaest! Trinaest je, ipak, sretan broj.

Među željama koje će biti ispunjene, između ostalog, su odlasci u ZOO vrt u Beograd za dvije obitelji kojima su najbolji prijatelji upravo njihova djeca. Jednoj sretnoj majci m:tel će omogućiti da po prvi put leti avionom, jer je to za nju poželio njen sin, dok će dva prijatelja posjetiti Kuću cvijeća, a čak šest prijatelja otići na koncerte omiljenih izvođača i nogometnu utakmicu reprezentacije Srbije, kada se za to ukaže prilika.

Među željama koje će biti ispunjene nalaze se i 4 molbe za pametni telefon, praćene emotivnim i kreativnim obrazloženjem zašto će baš taj telefon usrećiti prijatelja ili prijateljicu.

A jedna od želja koja se izdvojila kreativnošću je Rijaldina želja: “Željela bih obradovati svog prijatelja osobnim pečatom koji će čuvati i koji će ga sjećati na trenutke koje smo zajedno doživjeli i proživjeli u dobru i zlu”. Pečat će, naravno, dobiti.

''Bilo je nemoguće odlučiti se za samo jednu želju, jer usrećiti nekoga je najljepša mogućnost koju imate kada odlučite da ljudima date priliku da vam ispričaju što žele. Tijekom ruja donosit ćemo zanimljive priče o emocijama koje je ispunjenje želje izazvalo.

Još jedan poklon obradovat će prijatelje koji su sa nama uživali u Mjesecu prijateljstva, i to zahvaljujući Facebooku.

Naime, želja koja je imala najviše lajkova, želja Vedrana Krčmara da svojoj prijateljici pokloni pametni telefon, osigurala je Vedranu konzolu Sony Playstation 4.

Hvala svima koji su prijavili želje na naš natječaj. Iskreno se nadamo da će i želje koje mi nismo ovaj put ispunili, biti ispunjene'', poručuju izt tvrtke m:tel.

Kopirati
Drag cursor here to close