Dijalog za budućnost

Trening u oblasti upravljanja projektnim ciklusom održan u Mostaru

Sci-Tech / Flash | 16. 12. 2014. u 19:18 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trening u oblasti upravljanja projektnim ciklusom u sklopu Javnog poziva za dostavljanje projektnih prijedloga za projekt Dijalog za budućnost (DFF) održan je protekla dva dana u Mostaru.

Zajednički projekt UN agencije u BiH ''Dijalog za budućnost“ je inicijativa Predsjedništva BIH koju provode UNESCO, UNICEF i UNDP kao specijalizirane agencije s mandatima u prioritetnim područjima projekta: mladi, kultura, obrazovanje.?..

Treninzi u oblasti upravljanja projektnim ciklusom su organizirani u sklopu javnog poziva programa u Drvaru, Banja Luci, Sarajevu i Mostaru. ?Svrha je priprema zainteresiranih OCDa, neformalnih skupina i pojedinaca za javni poziv i što bolju pripremu projektnih prijedloga koji bi nakon izbora počeli s realizacijom u veljači 2015. god.?

Promocija vrijednost suživota i raznolikosti u BiH i regiji je sveobuhvatni cilj projekta, a podrazumjeva tri stupa aktivnosti: javni poziv, komunikacijska komponenta i dijaloška platforma. ?

Sudionici su odabrani na temelju njihovog prijašnjeg iskustva s posebnim naglaskom na mlade koji nisu ranije imali priliku steći isto u ovoj oblasti. U Mostaru je na treningu sudjelovalo oko trideset osoba.

Kopirati
Drag cursor here to close