Predavanje

Tjedan psihologije u Mostaru: (Iz)gorjeti na radnom mjestu

Sci-Tech / Flash | 23. 11. 2016. u 20:42 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nekoliko gradova u Hercegovine tijekom ovih dana održava se tjedan psihologije u okviru kojih se održavaju predavanja na različite teme.

Tjedan psihologije se obilježava u Mostaru, Širokom Brijegu, Ljubuškom, Tomislavgradu, Livnu i Drvaru. Neke od tema su 'Sretan roditelj - sretno dijete, gdje je put ka sreći', 'Psihološki aspekti trudnoće i poroda', 'Kockanje i klađenje mladih u BiH', '(Iz)gorjeti na radnom mjestu - pogled iz nastavničke perspektive' i brojne druge.

U srijedu je u dvorani Edukacijskog centra Doma zdravlja Mostar održano predavanje Ivone Čarapina na temu '(Iz)gorjeti na radnom mjestu - pogled iz nastavničke perspektive'.

Kroz predavanje sagledani su brojni primjeri stresa kod prosvjetnih radnika, te su ponuđena neka od rješenja kako ih prevazići.

Tjedan psihologije u Mostaru bit će završen predavanjem Maje Pandže na temu 'Sindrom okrutnosti prema životinjama u bh. društvu'. Predavanje će biti održano u dvorani Edukacijskog centra Doma zdravlja Mostar s početkom od 17 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close