Posebno zalaganje

Sveučilište/Univerzitet "Hercegovina": CKM obilježio Dan fakulteta

Sci-Tech / Flash | 24. 04. 2012. u 08:02 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fakultet za menadžment resursa - CKM Sveučilišta/Univerziteta "Hercegovina" po prvi puta je obilježio Dan fakulteta 22.4.2012. zajedničkim putovanjem studenata i nastavnog osoblja u crnogorski Miločer, gdje je tom prigodom održan i okrugli stol na temu "Održivi razvoj i očuvanje životne sredine planeta Zemlje".

Na ovoj manifestaciji svoj doprinos su dali studenti I ciklusa kao i nastavno osoblje fakulteta. Ovaj dan i ovakva tematska konferencija postati će običaj za nove generacije.

Dana 23.4.2012. godine u prostorijama Fakulteta za menadžment resursa-CKM Mostar održana je promocija magistara znanosti i prvostupnika.

Uz nazočnost rektora Sveučilišta/Univerziteta prof. dr. Milenka Brkića i uzvanika iz Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta, studenata fakulteta, te bliskih suradnika i prijatelja fakulteta i sveučilišta, diplome je uručio dekan fakulteta prof. dr. Zoran Trputec.

Na zasebnoj, internoj svečanosti fakulteta kojoj su nazočili studenti i nastavno osoblje uručene su pohvalnice dekana najboljim studentima godine kao i zajednička pohvalnica genraciji upisanoj akademske 2011/2012. godine za njihovo posebno zalaganje i postignute rezultate.

Kopirati
Drag cursor here to close