Diplome

Sveučilište Hercegovina: Promovirana tri doktora znanosti, 19 magistara i 22 prvostupnika

Sci-Tech / Flash | 14. 05. 2017. u 07:31 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 13. svibnja 2017, u konferencijskoj dvorani Sveučilišta Hercegovina u Bijakovićima-Međugorju, rektor sveučilišta, prof. dr. Milenko Kundačina, promovirao je u akademski stupanj doktora znanosti troje kandidata: Ivku Talić, Draška Babića i Davora Kolendu.

Dekani fakulteta, prof. dr. Antonija Krtalić i doc. dr. Gordan Radić, promovirali su i 22 sveučilišna prvostupnika i 19 magistara struke, koji su svoj studij završili na jednome od 17 studijskih programa Sveučilišta Hercegovina.

Svečanosti su nazočili brojni prijatelji, članovi obitelji i rodbina, a u umjetničkome dijelu svečanosti nastupile su tri mlade violinistice iz Osnovne glazbene škole Brotnjo iz Čitluka, koje su u travnju, na 20. Otvorenom federalnom natjecanju učenika i studenata glazbe osvojile prve nagrade u svojim kategorijama: Ana Jerkić, Sara Brkić i Marijeta Šarac, uz pratnju nastavnice Gabrijele Glavinić iz Čapljine.

U ime studenata, svim profesorima, asistentima, osoblju, ali i svojim kolegama i članovima obitelji, na svesrdnoj potpori kroz godine studija, zahvalili su Katarina Hrstić i Davor Kolenda.

Kopirati
Drag cursor here to close