EYP

Sudjelujte na Regionalnom forumu Europskog parlamenta mladih u Mostaru

Sci-Tech / Flash | 19. 03. 2015. u 08:01 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regionalni forum je jednodnevni događaj koji se temelji na simulaciji Europskog parlamenta u organizaciji Europskog parlamenta mladih u Bosni i Hercegovini.

Održavanje Regionalnog foruma predviđeno je za četiri grada u kojima Europski parlament mladih djeluje, i to Banja Luka, Mostar, Sarajevo i Tuzla, gdje će 240 srednjoškolaca naučiti osnove funkcioniranja Europskog parlamenta, te unaprijediti vještine javnog govora.

''Tijekom Regionalnog foruma, sudionici će imati priliku da kroz aktivnosti pokažu otvorenost prema drugim sudionicima, spremnost da uče jedni od drugih i odlučnost prema iznošenju vlastitog stava'', rekla je Jelena Čevra članica Tima za marketing i odnose s javnošću Europskog parlamenta mladih Mostar.

Regionalni forum u Mostaru održat će se 31.ožujka 2015. godine u Gradskoj vijećnici. Predviđeno je da na njemu sudjeluju učenici iz različitih srednjih škola od 16 do 19 godina koji popune aplikaciju koja se nalazi na službenoj stranici organizacije www.eyp.ba/regional-forum do 24.ožujka 2015.godine.

Europski parlament mladih u BiH (EYP BiH) je osnovan 2013. godine kao dio mreže neprofitnih i nevladinih organizacija u 41 zemlji Europe. Najznačajniji cilj organizacije je potaknuti razmišljanje o aktualnim socijalnim i kulturnim problemima, kao i promocija demokratskih vrijednosti i utjecaj na mlade kroz neformalne i inovativne edukacijske metode.

Više informacija o organizaciji, pogledajte na www.eyp.ba ili na Facebook stranici www.facebook.com/eypbih.

Kopirati
Drag cursor here to close