Rođendan škole

Stoljetna tradicija školstva u Bijelom Polju

Sci-Tech / Flash | 21. 05. 2016. u 06:11 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Područje Bijelog Polja u petak je imalo drugačiji dan, dan koji ispunjava dječija graja i žamor beskrajnih želja. Drage osobe i prijatelji gostovali su za rođendan škole koja proslavlja svoj 114. u nizu.

Slobodno možemo nazvati da su iza djece i nastavnika Dani škole zato što su organizacijom tijekom proteklih dana i dokazali da zajedno i neumorno rade i teže boljoj budućnosti, priopćeno je.

Veliki je broj organizacijskih svečanosti u proteklom periodu kao što su uređenje školskog dvorišta, likovana izložba, sportske aktivnosti područnih odjeljenja, časopis Potoci radosti i druge aktivnosti.

Službena svečanost povodom Dana Škole održana je 20. svibnja 2016 godine u prostorijama JU Kulturnog doma Potoci. U prepunim prostorijama uživali su brojni gosti iz javnog, političkog i kulturnog miljea Grada Mostara.

Prisutni su mogli pogledati kulturno stvaralaštvo učenika OŠ „ Bijelo Polje“ kao i gostiju Udruga Veseli osmijeh, Centar Los Rosales ,OŠ „ Mustafa Ejubović Šejh – Jujo „ kao i suradnja lokalnih udruženja Ansambla „Ornament“.

Roditelji, nastavnici kao i sudionici odgojno- obrazovnog procesa HNŽ bili su svjedoci dodjele zahvalnica najboljim učenicima 9. razreda koje je uručila sa zadovoljstvom direktorica Mediha Čolakhodžić.

Direktorica je istakla važnost odgoja i razvoja dječije osobnosti u odgovorne i svjesne mlade ljude kao i čestitke svima za Dan škole, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close