Neuništiva legenda

Stiže moderna verzija Nokije 3310

Sci-Tech / Flash | 14. 02. 2017. u 09:16 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nokia 3310 vjerojatno je najpopularniji mobilni telefon predstavljen u razdoblju prije pametnih telefona – ovaj legendarni uređaj korisnicima je pružao sve što su u to vrijeme trebali te je bio pouzdan i imao je iznimno izdržljivu bateriju.

HMD Global, kompanija koja je otkupila prava na korištenje Nokijinog branda svim nostalgičarima i ljubiteljima ovog telefona priprema iznenađenje – modernu verziju modela 3310 koju će predstaviti krajem mjeseca na mobilnom sajmu u Barceloni i čija bi cijena trebala iznositi 59 eura.

Trenutno nema nikakvih informacija o samom uređaju, no to vjerojatno neće biti pametni telefon, već klasičan mobitel koji bi korisnicima trebao omogućiti upravo one opcije kao i originalni model 3310 – telefoniranje, slanje poruka i snažnu bateriju koja će trajati danima.

Moderna verzija ove neuništive legende većini korisnika, naravno, neće biti primarni telefon, no mnogima bi mogla poslužiti kao dodatni uređaj koji će nositi i koji ih, kada je baterija u pitanju, sigurno neće iznevjeriti kao pametni telefoni kojima baterija često ne može izdržati niti jedan radni dan.

Kopirati
Drag cursor here to close