MK GTA :)

Stigli bajkeri u GTA Online

Sci-Tech / Flash | 09. 10. 2016. u 10:22 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rockstar Games je napokon izbacio DLC koji su najavili prije mjesec i pol, evo što sve donosi.

Život u moto klubu je nešto više od samih motora i kožnih jakni. Bajkeri donose nove načine zarade i kriminala. U svakom moto klubu možete imati do 8 članova koji će se boriti protiv drugih moto klubova i njihovim kriminalnih tvornica, piše gamebox.com.hr

Svaki igrač može biti gazda tako što će osnovati svoj moto klub i moći će učlaniti bilo koga tko želi postati nova nada moto kluba. Procijenite nove članove dali su vrijedni biti u vašem klubu ili ne. Ukoliko su se članovi pokazali vrijednim i povjerljivim promovirajte ih u nešto više, npr Vice President, Road Captain, Sergeant-at-Arms i Enforcer.



Garaža vašeg moto kluba je mjesto odakle potječu sve vrste operacija. Birajte između 12 lokacija sve od slane obale Paleto Baya pa sve do ulica Ranhcoa i obavite svoju kupovinu preko nove Maze Bank Foreclosures web stranice. Svaki klub ima svoj šank, aktivnosti kao što su pikado i obaranje ruku, također imate opciju da uredite svoju klub po vlastitom izboru. Svaki klub sadrži prostoriju za sastanke u kojoj predsjednik kluba traži poslove.

13 novih i impresivnih vozila od sportskih motora pa sve do čopera spremni su da okuse asfalt. Uredite svoje motore u garaži svoga kluba ili u LS Customs. Nove motore možete kupiti na web stranicama Southern San Andreas i Legendary Motorsports. Idete na vožnju sa svojim članovima kroz grad i vožnjom u formaciji ćete si obnoviti život, štit i popraviti si motor.

Sa bajkerima dolazi mogućnost da srušite druge bajkere sa motora i u Ammu-Nationu je stiglo novo oružje Sjekira, biljarski štap, kliješta za cijevi koje će vam pomoći da srušite neprijatelje vrlo brzo. Također došlo je nešto vatrenog oružja koje će vam također pomoći da svladate neprijatelje sa novim automatskom strojnom sačmaricom i kompaktnim bacačem granata.

Kopirati
Drag cursor here to close