Apple

Stigao iOS 8.2

Sci-Tech / Flash | 10. 03. 2015. u 09:15 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od jučer je korisnicima Appleovih mobilnih uređaja dostupna nadogradnja na najnoviju verziju iOS-a – 8.2. Potonja pored ranije uočenih i Appleu prijavljenih bugova donosi i pokoju novu mogućnost, te dodatnu optimizaciju već postojećih.

Za početak navedimo kako je Apple s iOS-om 8.2 donio i podršku za svoj Watch, a koji je također jučer službeno predstavljen. Nadalje Apple je dodao i nove mogućnosti u Healt aplikaciju poput proizvoljnog odabira mjerne jedinice za tjelesnu temperaturu, udaljenost, težinu, visinu i slično. Poboljšana je i stabilnost Mail i Music aplikacija, te je ujedno i poboljšano povezivanje između uređaja i „Made for iPhone“ slušnih dodataka.

Popis ispravljenih bugova je poveći, a jedni od njih su ispravke unutar aplikacije Maps koja nije bila u mogućnosti „odvesti“ vas na pojedina mjesta koja ste označili kao Favorites. Ispravljen je i bug koji je onemogućavao ispravnu sinkronizaciju vaših playlista između iTunes servisa i Music aplikacije. Također od sada obrisane audio knjige više neće greškom ostati pohranjene na uređaju, a ispravljen je i bug zbog kojeg Calendar aplikacija ponekad nije ispravno prikazivala vremensku zonu.

Ovo je samo dio promjena koje donosi novi iOS 8.2, za potpuni popis izmjena kliknite na ovu poveznicu.

Nadogradnju i ovaj put mogu preuzeti svi korisnici koji imaju minimalno iPhone 4S, iPad 2, iPad mini ili noviji, te iPod Touch pete generacije ili noviji uređaj pomoću OTA (Over-The-Air) funkcije ili pomoću iTunes aplikacije.

Kopirati
Drag cursor here to close