Mostar

Snaga mladih traži volontere

Sci-Tech / Flash | 23. 04. 2015. u 11:25 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

NVO “Snaga Mladih/Youth Power” je nevladina organizacija, čiji je cilj kreiranje društva gdje su mladi poštovani, uspješni i imaju mogućnost da razvijaju svoje potencijale.

Organizacija djeluje u Mostaru i organizuje aktivnosti širom BiH te Evrope. Takođe, kao organizacija otvorena za saradnju, okuplja veliki broj volontera ali i stručnih suradnika iz domena omladinskog rada, umjetnosti i drugih oblasti društva.

Ovim putem Snaga Mladih/Youth Power poziva zainteresirane volontere iz Mostara da se prijave na poziciju omladinskog lidera Budi Muško Kluba Mostara i urednika profila organizacije i projekata na društvenim mrežama Snaga Mladih / Youth Power.

''Nudimo vam poziciju na kojoj možete ispoljiti svoju kreativnost, organiziranost i koristiti sve svoje vještine i znanja te steći nova. Tijekom ove prakse nude vam se mogućnosti usavršavanja, stvaranja kontakata, putovanja, pohađanja dodatnih treninga i rad u ugodnoj atmosferi'', priopćio je Youth Power.

Ako ste zainteresirani pošaljite CV na [email protected] do 8.5. 2015. godine do 13:00 sati.

Zainteresirani kandidati koji se žele angažirati u ovom programu, a ispunjavaju prethodno opisane vještine bit će pozvani na razgovor.

Za više informacija posjetite Facebook profile: NGO Youth Power i Budi Muško Klub Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close