Projekt

Široki Brijeg: Besplatan tečaj engleskog jezika

Sci-Tech / Flash | 24. 09. 2015. u 11:12 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje građana Centar za osobni i profesionalni razvoj u suradnji sa El-Roi Europskim centrom za obrazovanje iz Londona, i u mjesecu rujnu/listopadu nastavlja s implementacijom projekta pružanja besplatne edukacije engleskog jezika za sve građane Širokog Brijega, a s posebnim naglaskom na socijalno ugrožene kategorije društva koje nisu u mogućnosti samostalno financirati postojeće tečajeve engleskog jezika.

Tečaj se sastoji od ukupno 9 razina, a kandidati nastavu pohađaju na onoj razini koja se prethodno utvrdi predtestiranjem.

Svi polaznici će edukaciju i Međunarodno priznati certifikat dobiti besplatno. Isti certifikat će moći koristiti prilikom apliciranja za zasnivanje radnog odnosa ili daljeg školovanja.

Osobe koje nisu u kategoriji socijalno ugroženih obavezna su samostalno financirati samo mjesečnu članarinu Centru u visini od 27,00 KM.

Spomenuti projekt se istovremeno implementira u 35 zemalja svijeta i prikupljena sredstva od mjesečnih članarina odlaze u fondove za socijalno ugroženu djecu širom svijeta.

Prijave su uvijek u tijeku i vrše se putem zvanične web stranice Centra www.centarlpr.com, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close