Prate trendove

SIPA-u od sada možete ''pratiti'' i na Facebooku

Sci-Tech / Flash | 19. 02. 2014. u 16:36 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na internetskoj društvenoj mreži Facebook otvoren je službeni profil Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), zbog sve veće popularnosti Facebooka među svim uzrastima i mogućnosti dodatnog promoviranja rada SIPA-e i ostvarivanja interakcije s građanima, po uzoru na svjetske policijske prakse.

Pod korisničkim imenom ''Sipa Policija'' građani će moći pronaći informacije o posljednjim realiziranim akcijama SIPA-e, kao i druge zanimljivosti u vezi s aktivnostima Agencije.

Ova stranica služit će i za promociju SIPA-ine službene web stranice www.sipa.gov.ba jer će se na nju postavljati linkovi koji će prethodno biti objavljivani na službenoj web stranici.

Na Facebook profilu SIPA-e također će se dodatno promovirati telefonska linija ''Krimolovci'', kako bi se građani potaknuli da prijavljuju informacije i saznanja kojim raspolažu o planiranju izvršenja ili o izvršenom kaznenom djelu.

Svi korisnici Facebooka moći će ''pratiti'' profil SIPA-e i na taj način dobivat će obavijesti o posljednim objavama na ovoj stranici.

Korisnicima je, također, ostavljena mogućnost ''dijeljenja'' i ''lajkanja'' objava, kako bi na taj način mogli iskazati podršku SIPA-i u borbi protiv svih vidova kriminala, priopćeno je iz SIPA-e.

Kopirati
Drag cursor here to close