Mostar

Sajam NVO-a u sklopu projekta ''YOUth with a PLAN''

Sci-Tech / Flash | 04. 04. 2016. u 07:24 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sajam NVO-a u sklopu projekta ''YOUth with a PLAN'' će biti održan 4. travnja 2016. s početkom u 21:30 u Centru za Kulturu Mostar, na adresi Rade Bitange 13.

U sklopu projekta Mladi sa planom (YOUth with a PLAN) kojim iplementira Agencija lokalne demokracije Mostar, a financiranje kroz program ERASMUS+, K2, Capacity Building Youth - Western Balkans, od 2. travnja za počeo je trening za mlade radnike.

Dana 4. travnja 2016. biti će organiziran sajam NVO-a, gdje će organizacije sudionicima projekta imati priliku predstaviti se jedne drugima, te ostvariti potencijalna partnerstva i suradnje korisne za buduće projekte i aktivnosti.

Na projektu sudjeluju 33 sudionike iz 14 omladinskih organizacija, iz 10 zemalja: BiH, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Turske, Republike Češke, Rumunjske, Italije i Belgije prisustvovati će sedmodnevnoj obuci u Mostaru (BiH).

Ova sedmodnevna obuka održava se u Mostaru (BiH) od 2. do 9. travnja 2016, a namijenjena je omladinskim radnicima koji već imaju iskustvo s programom Mladi u akciji (kao sudionici ili lideri), ali koji žele ići i korak dalje i razviti svoje vlastite međunarodne projekte u svojim organizacijama.

Projekt YOUth with a PLAN, koji je počeo s implementacijom 1. prosinca 2015. godine, ima za cilj izgradnju kapaciteta omladinskih radnika i voditelja projekata vezanih za omladinski rad i njihovih organizacija, kako bi razvili kvalitetne međunarodne projekte vezane za mlade i rad s mladima u okviru E+/YiA, koji su u skladu s prioritetima E+ programa, uz sva potrebna znanja vezana za kvalitetnu pripremu, implementaciju, evaluaciju i proces praćenja nakon implementacije aktivnosti, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close