'Naša djeca'

Roditelji iz HNŽ na tribini o boljem sustavu obrazovanja

Sci-Tech / Flash | 17. 10. 2016. u 09:28 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga roditelja "Naša djeca 2014" organizirat će u srijedu, 19. listopada, u prostorijama Hrvatskog doma "Herceg Stjepan Kosača", u 19 sati, javnu tribinu "Bolji sustav obrazovanja".

Gost tribine bit će profesor Stefan Dietrich iz Švicarske, magistar filozofskih znanosti koji je od 2000. do 2005. godine predavao na Sveučilištu u Beču, a od 2005. godine predaje na Sveučilištu u Zurichu na kojem priprema doktorat, priopćeno je iz Udruge "Naša djeca 2014".

Na tribini će se otvoreno raspravljati o svim problemima vezanim za osnovno obrazovanje, odnosno funkcioniranju cjelokupnog obrazovnog sustava u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, kao i Federaciji BiH i BiH, kvaliteti i kvantiteti knjiga koje se koriste, predmetima koji se obrađuju, zatim o školovanju učitelja i profesora, postojanju institucija za savjetovanje roditelja ili učenička, financiranju obrazovnog sustava i školovanje u BiH.

Na sastanak su pozvani predstavnici Ministarstva obrazovanja HNŽ-a, županijskog Zavoda za školstvo, Aktiva ravnatelja HNŽ-a, Agencije za školstvo, predstavnici svih škola s područja HNŽ-a te predstavnici roditelja.

Izjave za medije bit će upriličene u 18:45 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close