Osnovna škola Ravno

Ravno: Osigurano preko 60 tisuća KM za topliju školu i uštedu energije

Sci-Tech / Flash | 05. 10. 2015. u 12:24 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić i načelnik Općine Ravno Andrija Šimunović potpisali su ugovor o realizaciji projekta Poboljšanje energetske učinkovitosti zgrade Osnovne škole "Ravno".

Kako je priopćeno iz Ureda za informiranje Federalnog ministarstva prostornog uređenja, ovo ministarstvo sudjeluje u projektu utopljavanja zgrade Osnovne škole Ravno s 50.000 KM, dok će Općina Ravno za spomenuti projekt osigurati 13.882 KM čime će se stvoriti povoljniji uvjeti za korištenje školskog prostora te uštedjeti energija.

Načelnik Šimunović upoznao je ministra Martića sa stanjem u općini te se osvrnuo i na problematiku cestovne povezanosti općine. Istaknuo je kako će ključno biti prometno povezivanje općina Ravno i Stolac i povezivanje mjesta Slano s ovim krajem.

Naglasio je činjenicu kako je općina realizirala dosta projekata, te je zahvalio ministru Martiću što je Federalno ministarstvo prostornog uređenja prepoznalo značaj ovoga, za općinu Ravno značajnog projekta, koji će poboljšati radne uvjete učenika i nastavnog osoblja.

Ministar Martić potvrdio je spremnost Ministarstva za potporu u realizaciji projekata i planiranih aktivnosti u općini Ravno iz svoje nadležnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close