Apriori

Radionica 'Osnove digitalne fotografije'

Sci-Tech / Flash | 22. 03. 2016. u 13:55 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Osnove digitalne fotografije'' naziv je radionice koja će se održati u Sarajevu u terminima 12. travnja i 26. travnja. Vizualna prezentacija u vidu fotografije intenzivno zaokuplja pozornost potencijalnih klijenata i kupaca. Sadržaj koji nudite je važan, a ukoliko je vizualno upotpunjen i zaokružen može biti atraktivan za privlačenje korisnika na vašu web stranicu, Facebook stranicu, blog, ili bilo koji drugi prezentacijski kanal.

Sudionici ce kroz praktični rad na radionici i u vremenu između modula raditi na posebnim zadacima, a fotografije nastale u ovom periodu uvrstiti će se u printani Book.

Radionicu vodi Ivan Kelava, bh fotograf sa svojim radovima preko 10 godina prisutan na tržištu. Višestruko je nagrađivan u zemlji i inozemstvu, fotografija mu je uvrštena u fundus Muzeja za umjetnost i obrt u Zagrebu, iza sebe ima 4 samostalne i nekoliko skupnih izložbi. Poznat je po ekspresijama i objektivom hvata emocije u pokretu.

'Broj polaznika na radionici je ograničen i molimo Vas na vrijeme rezervirajte Vaše mjesto! Svaki polaznik po završetku radionice dobit ce certifikat. Program i prijavu sa detaljima i temama potražite na službenoj web stranici. Najnovije informacije pratite na Facebook stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close